Natječaj za davanje u zakup poslovnih prostora

Dana 1. rujna 2016. godine objavljuje se Natječaj za davanje u zakup poslovnih prostora u Proizvodnom centru i Centru inovativnog poduzetništva Poslovno-inovacijskog centra Vukovar (BIC-Vukovar zgrada Poly).Natječaj te popis pripadajuće dokumentacije u okviru poziva može se naći na stranicama : www.bic-vukovar.hr

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU objavilo je poziv na dostavu projektnih prijedloga “RAZVOJ PODUZETNIŠTVA U GRADU VUKOVARU”

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je 26. siječnja 2018. godine Poziv na dostavu projektnih prijedloga u otvorenom postupku dodjele bespovratnih sredstava pod nazivom „Razvoj poduzetništva u gradu Vukovaru”.
Poziv je objavljen u sustavu eFondovi na slijedećoj poveznici:
https://efondovi.mrrfeu.hr/MISCms/Pozivi/Poziv?id=94e33deb-9648-4a83-9c61-dcc5b61995ef&pozivVersionId=36edbc40-e8bb-40ef-887a-5e31f090ea5e

Read More

Otvoren je novoizgrađeni servis motornih vozila Autogasarius d.o.o.

Svečano je otvoren novoizgrađeni servis za održavanje i popravak motornih vozila AUTOGASARIUS d.o.o. u Vukovarskoj gospodarskoj zoni, a svečanosti je prisustvovao gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava sa suradnicima.

Društvo Autogasarius je obiteljska tvrtka obitelji Šarac koja posluje u Vukovaru u iznajmljenim prostorima od 2006. godine, a razvojem društva iznajmljeni su prostori postali ograničenje za daljnji razvoj i proširenje usluga te su se odlučili za izgradnju vlastitog poslovnog objekta.

Read More

Održan gospodarski skup “Investiranje u istočnu Hrvatsku – okvir, mogućnosti i potencijali”

Zamjenica gradonačelnika Grada Vukovara Ivana Mujkić, zamjenik gradonačelnika Grada Vukovara Srđan Milaković i pročelnica Upravnog odijela za gospodarstvo, poljoprivredu i međunarodnu suradnju Marijana Grubišić sudjelovali su na gospodarskome skupu “Investiranje u istočnu Hrvatsku – okvir, mogućnosti i potencijali” koji je u organizaciji Privredne komore Srbije i Zajedničkog vijeća općina održan u Beogradu.

Read More