Google prevoditelj

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
PoduzetniciRes Immobiles d.o.o.-u stečaju

RES IMMOBILES

d.o.o. za poslovanje nekretninama i financijsko posredovanje

Djelatnost: proizvodnja PVC stolarije, građevinarstvo


Adresa: Priljevo 203, 32 010 Vukovar
Kontakt osoba: Zoran Hrgović
Godina osnivanja: 1996
OIB: 30624314694

Telefon: 032/ 432-193
Fax: 032/ 432-800
Mobitel: 098/ 355-230
Web: http://resimmobiles.hr/
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Broj zaposlenih: 60
Tržište: lokalno, regionalno, nacionalno, međunarodno

Opis:
proizvodnja i prodaja PVC stolarija
ugradnja PVC stolarije
građevinarstvo
izvoz proizvoda (PVC stolarija)

86_res-immobiles_logo

Tvrtka Res lmmobiles nastala je prije više od dvanaest godina. U razdoblju od 1996. do 2002. godine djelovala je pod nazivom Ciklon-N d.o.o. 2002. godine izvršena je kompletna izmjena djelatnosti te ujedno dolazi do promjene naziva tvrtke u Res Immobiles. 2002. godine Res lmmobiles počinje sa malim pogonom za proizvodnju PVC stolarije.

U prve dvije godine tvrtka zapošljava pet radnika u proizvodnji, te jednu osobu u administraciji. Krajem 2004. godine povećanjem obujma poslovanja zapošljava se dodatnih pet osoba u proizvodnji. Uz proizvodnju PVC stolarije, otvorena je dodatna sekcija koja se bavi isključivo građevinom. Njezina djelatnost u početku je bila usmjerena isključivo na projekte malih kućanstava te renoviranje stanova.

Početkom 2008. godine tvrtka Res Immobiles potpisuje ugovor sa jednim od najvećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, Metro C&C, koji posluje kroz šest prodajnih centara u Osijeku, Zagrebu, Rijeci, Zadru i Splitu. Taj poslovni potez rezultirao je povećanjem obujma posla za gotovo 800%, te sa svega deset zaposlenih u proizvodnji posao je proširen na osamdeset zaposlenih u samo nekoliko mjeseci. Neočekivano velik porast posla zahtjevao je investicije u nove strojeve, proširenje radnog prostora (proizvodnja je sa svega 200 m2 radnog prostora preseljena u novu halu veličine 6000 m2), nove Ijudske resurse, te obuku novih i postojećih kadrova za rad na strojevima.

Da je Res lmmobiles izrastao u tvrtku koja predstavlja jedan od značajnih poslovnih subjekata na polju PVC stolarije svjedoči činjenica da 70% prometa ostvaruje u izvozu. Uspješnost tvrtke dokazuje i konstantan porast broja kupaca i poslovnih partnera, pa tako osim MetroC&C Hrvatska, Res Immobiles suraduje i sa sljedećim tvrtkama:

MetroC&C Srbija, Bonus (Hrvatska), Kosche (Austrija), Proline Subotica (Srbija), Dovima (BiH), Hercegovina paneli (BiH), te je u planu proširenje suradnje sa Metro centrima u Madarskoj i Austriji.

Res Immobiles kao moderna i ambiciozna tvrtka nastavlja svoj rast prema gore kako u proizvodnji PVC stolarije, tako i u građevini. Mogli bismo reći da postepeno postajemo prepoznatljivi po svojem profesionalizmu i kvaliteti ne samo na području Hrvatske, već i šire, te ohrabreni dosadašnjim uspjehom spremno planiramo naš sljedeći korak i to u smjeru tržišta srednje i zapadne Europe.